Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Зростання запасів харчових продуктів і напоїв з конопель в Канаді набагато перевищує продажу

20.08.2020

Станом на травень власники федеральних ліцензій, провінційні дистриб'ютори і роздрібні торговці мали приблизно 6,3 мільйонами упакованих одиниць харчових продуктів з "зеленої маси" конопляного рослини. Для порівняння, обсяг продажів становить близько 1 мільйона одиниць. 

На сторінках профільного електронного видання українських коноплярів вже описувалися « Тенденції" їстівного "ринку листя і суцвіть конопель », які наочно демонструють рівень зацікавленості споживачів у використанні "зеленої маси" конопляного рослини в якості смачного та надзвичайно корисного продукту харчування. З огляду на десятки ознак "перегрівання" північноамериканського конопляного ринку, спробуємо більш детально проаналізувати ситуацію на ринку листя і суцвіть конопляної рослини, використовуваного в якості продукту харчування на ринку країни "кленового листа". 

Згідно зі свіжими даними федерального департаменту охорони здоров'я Канади, упаковані запаси харчових продуктів до складу яких входять листя і суцвіття конопель на складах в останні місяці зростали набагато швидше, ніж продажі.

Станом на травень власники федеральних ліцензій, провінційні дистриб'ютори і роздрібні торговці мали приблизно 6,3 мільйонами упакованих одиниць харчових продуктів з "зеленої маси" конопляного рослини. Для порівняння, обсяг продажів становить близько 1 мільйона одиниць.

Ставлення "запасів" їстівної конопель до її продажу

Зростаючий розрив між попитом і пропозицією на харчові продукти, до складу яких входять листя і суцвіття медичної конопель нагадує перевиробництво окремих елементів конопляної рослини, що володіє значним терапевтичним потенціалом яке описувалося в матеріалі « Чому в Канаді зумовлений криза на ринку медичної конопель ».

Необхідно відзначити, що з березня обсяги запасів харчових продуктів, що містять листя і суцвіття конопель, що володіє істотними терапевтичними властивостями виросли на 85% (з 3426344 до 6335324 одиниць), тоді як обсяг реалізації для медичного і немедичного використання збільшився тільки на 29% (з 777 099 до 1002402).

Коментар фахівців Асоціації «Українська технічна конопля»

Міністерство охорони здоров'я Канади визначає упаковані запаси як легально вирощений обсяг медичної конопель, що зберігається на складі сільськогосподарського виробника, переробника, дистриб'ютора або роздрібного продавця, який розфасований для продажу споживачам.

Висновки, які необхідно робити національним коноплярів для ефективної роботи як на внутрішньому, так і на загальносвітовому конопляній ринку в ситуації, що складається істотного перевищення вирощених обсягів листя і суцвіть конопель, що володіють величезними терапевтичними властивостями, над кількістю реалізації продукції, до складу якої вони входять, будуть наочно демонструватися слухачам 5 курсу навчання «Конопляного Університету», який планується до проведення в другій половині вересня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter