Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

Наши партнеры:

 

 

Новости/Аналитика

Рослинні альтернативи коров'ячого молока

20.09.2019

У нашій країні продається значна кількість зерна конопель , з якого споживачі самостійно виготовляють конопляне молоко . На даний момент відзначаються окремі спроби виходу на український ринок іноземних брендів, які намагаються вивести конопляне молоко в різних типах упаковок. Поки широкого поширення дана практика не отримала.

Сьогодні існує недовіра до молока тваринного походження, і список недоліків довгий: непереносимість лактози або розлади травлення, не кажучи вже про те, що в промисловому молоці також можуть міститися пестициди, консерванти і ГМО. В результаті все більше і більше людей звертаються до рослинного молока, щоб уникнути побічних ефектів з боку тваринного молока. Дуже легка і м'яка текстура рослинного молока складається з суміші води, злаків або подрібнених сухофруктів.

Визнані за їх поживну цінність, вони є ідеальною альтернативою для людей з повільним травленням, синдромом подразненого кишечника, діабетом або алергією на лактозу. Не дивлячись на те, що в рослинному молоці мінімальну кількість ліпідів і вуглеводів, воно містить в собі безліч вітамінів, корисних мікроелементів і мінералів. Рослинна молоко поділяються на три сімейства: масляне (мигдальне, волоські або конопляне молоко ), білково-бобове (соєве, чечевичное або Нутовая) і злакова (вівсяне, рисове або житнє).

Завдяки всім своїм перевагам для здоров'я і смаку, рослинне молоко все частіше з'являється на полицях магазинів і супермаркетів. Смачні та вишукані, кожен з перерахованих вище типів рослинного молока пропонує різні смаки. Воно ідеально підходять для багатьох рецептів як для пиття, так і для приготування їжі: для приготування смузі, кондитерських виробів (тортів, пирогів або морозива) або в складі соусів і супів. Крім того, воно абсолютно природним чином додається в чай ​​або каву.

Коментар Асоціації «Українська технічна конопля»

У нашій країні продається значна кількість зерна конопель , з якого споживачі самостійно виготовляють конопляне молоко . На даний момент відзначаються окремі спроби виходу на український ринок іноземних брендів, які намагаються вивести конопляне молоко в різних типах упаковок. Поки широкого поширення дана практика не отримала.

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter