Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Конопляний 3 D друк у виробництві взуття

07.07.2017

Різні технології дозволяють отримувати м'який або твердий конопляний матеріал, з якого виходять відмінні вироби для ніг. Отримане взуття має всі переваги виробів з конопляного волокна - міцність, антиалергенність, антісептічність, здатність дихати і зберігати комфортну температуру ноги в жарку і холодну пору року.
 
Тривимірний друк проникає в індустрію моди, зокрема окремі елементи 3D друку вже можна бачити в аксесуарах і у взутті. Такі дизайнери як Iris van Herpen, Michael Smith, Francis Bitonti, Ron Arab, Continuum, Catherine Wales використовують подібного роду найсучасніші технології в своїх виробах. Лондонський дизайнер взуття Liz Ciokajlo виготовила колекцію взуття, використовуючи для 3D друку конопляну сировину.
 
Маючи більш ніж 15-річний досвід використання різних природних матеріалів для виготовлення взуття, в колекції «Природний відбір» (Natural Selection) г-жа Ciokajlo широко використовувала коноплянусировину для виготовлення колекційного взуття з використанням технології 3D друку.

 

Вивчаючи можливості використання конопляної сировини для тривимірного друку елементів взуття, дизайнер прийшла до висновку, що різні технології дозволяють отримувати м'який або твердий конопляний матеріал, з якого виходять відмінні вироби для ніг. Отримане взуття має всі переваги виробів з конопляного волокна - міцне, антиалергенне, антисептичне, здатне дихати і зберігати комфортну температуру ноги в жарку і холодну пору року.

 

За словами Liz Ciokajlo «Дизайнерське розуміння тенденцій і емоційних якостей матеріалів робить їх ключовими для стимулювання нових технологій в моді та науці. У світі взуття завжди використовуються класичні матеріали - шкіра або синтетика, тому використання натуральних волокон дозволяє здійснити революційний прорив, як для збільшення спектру дизайнерських рішень, так і з точки зору комфорту носки вироба споживачем ».

 

Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter