Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

14 міжнародна конференція EIHA

12.04.2017
Щорічна зустріч фахівців конопляної галузі

Захід вважається одним з найбільших подій на ринку технічних конопель в Європі. Зокрема, в роботі конференції приймуть участь близько 300 делегатів з 40 економічно розвинених країн світу.
 
З 7 по 8 червня в місті Кельн (Німеччина) European Industrial Hemp Association буде проводити щорічну міжнародну конференцію.
 
Лейтмотив
 
Властивості конопляних волокон максимально ефективно використовуються в якості ізоляційних або біокомпозітних матеріалів головним чином в автомобілебудуванні або в будівництві. Обсяг ринку продуктів харчування з конопляної сировини щорічно зростає, а з можливістю отримання каннабідіола для фармацевтичних цілей з промислових посівів технічних конопель, жодна інша сільськогосподарська культура не може зрівнятися в рентабельності з малонаркотічним каннабісом. Загальносвітовий конопляний ринок в цілому ряді секторів стрімко розвивається, тому не відчуваючи тенденцій ринку, може виявитися на узбіччі конопляного бізнесу.
 
Масштаб
 
Захід вважається одним з найбільших подій на ринку технічних конопель в Європі. Зокрема, в роботі конференції візьмуть участь близько 300 делегатів з 40 економічно розвинених країн світу (Австралія, Австрія, Бангладеш (вперше), Бельгія, Великобританія, Німеччина, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Канада, Китай, Латвія, Литва, Нідерланди, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Уругвай (вперше), Франція, Чехія, Швейцарія, ПАР).
 
Цілі і завдання
 
Основною метою Конференції є обмін інформацією про останні події та здобутки в конопляних галузях різних країн, а також демонстрація нових технологій і продуктів, пов'язаних з промисловим коноплярством. Склад учасників щорічно представлений найширшим спектром фахівців з вирощування, первинної та глибинної переробки; власників мереж магазинів, що спеціалізуються на реалізації продукції з конопель; вчених, інженерів, інвесторів і т.д.
 
Тематичні панелі
 
Доповіді учасників розподілені за наступними напрямками сучасного коноплярства:
 
- країнознавство (спікер Майкл Карус (Michael Carus, Німеччина)
 
- вирощування та переробка (спікер професор Стефано Амадуччі (Stefano Amaducci, Італія)
 
- біокомпозіти
 
- будівництво (спікер професор Йорг Мюссіг (Jörg Müssig, Німеччина)
 
- продукти харчування (спікер Андреа Херманн (Anndrea Hermann, Канада)
 
- каннабинола і інші канабіноїди (спікер Борис Банас (Boris Banas, Чехія).
Автор: 
European Industrial Hemp Association
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter