Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Чай з листя технічних конопель (відео)

30.01.2017

Цілющі властивості конопляного чаю відомі сучасній науці. Саме тому в одному з профільних закладів, що входять до складу Національної академії аграрних наук України ведуться розробки рецептур конопляних чаїв. Однак на даний момент дослідження обмежені виключно можливістю використання насіння технічних конопель.
 
В економічно розвинених країнах світу на рівні нормативно-правових актів регламентована можливість використання листя і суцвіть малонаркотичних конопель в промислових цілях - для виготовлення чаїв, відварів, різного роду цілющих настоянок, горілки, пива і т.д. В Україні на даний момент це питання поки не врегульовано. З огляду на корисність для людського організму речовин, що входять до складу листя і суцвіть технічних конопель, спробуємо описати основні тези, пов'язані з використанням конопляних напоїв, зокрема чаю.

Історія
 
Протягом тисяч років листя і суцвіття конопель застосовували не тільки в продуктовій лінійці багатьох народів світу, але також активно використовували «зелену конопляну масу» в косметології, фармакології, а також медицині. Зокрема в найдавніших рукописах індійських, китайських, європейських філософів і найдавніших лікарів гідне місце приділяється саме цій рослині.
 
Методика приготування
 
Для приготування чаю з технічних конопель збирають листя і суцвіття безнаркотичних конопель в період цвітіння рослини. Саме тоді рослина концентрує в зеленій частині рослини максимальну кількість канабіноїдів. Для того, щоб витягти максимум корисних властивостей з чаю його необхідно заварювати в окропі (ні в якому разі не на молоці), а ще краще додати листя конопель в звичайний чорний або зелений чай. Конопляний чай досить гіркий, тому його краще підсолодити медом або цукром.
 
Властивості
 
Володіє відмінним профілактичним, антистресовим, протизапальним, оздоровчим, антимікробним ефектом, збуджує апетит і покращує травлення. Добре допомагає при мігрені, головному болю, допомагає при порушеннях сну і благотворно впливає на нервову систему людського організму. Рекомендується людям, що страждають недугами з астматичними компонентами, алергіями, різними проблемами дихальних шляхів, для лікування респіраторних захворювань, болю в суглобах, при занепаді сил або після значних фізичних навантажень.
 
Використання
 
Медичні працівники Північної і Південної Америк, Австралії, Азії, Європи і навіть Африки стверджують, що конопляний чай не має психотропного ефекту, тому його можуть вживати як маленькі діти, так і вагітні жінки.
 
Сучасні методики продажів
 
Крім традиційних фасованих різним чином конопляних чаїв, а також різного роду сумішевих чаїв з використанням конопляного листя і суцвіть, в Європі, США і Великобританії випускаються банкові варіанти «холодних чаїв з коноплями».
 
Коментар Асоціації «Українська технічна конопля»
 
Цілющі властивості конопляного чаю відомі сучасній науці. Саме тому в одному з профільних закладів, що входять до складу Національної академії аграрних наук України ведуться розробки рецептур конопляних чаїв. Однак на даний момент дослідження обмежені виключно можливістю використання насіння технічних конопель.
Автор: 
Олександр Ігнатюк
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter