Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Коноплярство Колумбії - короткий огляд

21.12.2016

Міністерство охорони здоров'я країни цілком підтримує розвиток даного перспективного ринку з метою створення робочих місць і поліпшення життя суспільства.
 
У грудні 2015 року уряд Колумбії дозволив культивування конопель в медичних цілях. Протягом 2016 року спостерігається різкий стрибок у розвитку коноплярства країни - розширюється асортимент, відкриваються нові магазини, в центральних і місцевих друкованих виданнях широко рекламується конопляна продукція. Як саме розвивається коноплярство Колумбії через рік після дозволу культивування психоактивних конопель спробуємо відобразити в даній публікації.
 
Конопля - "свята" рослина для лікарів
 
Луїс Ернесто Гомес Кастаньо - лікар, практикуючий протягом ось уже 40 років вважає, що застосування конопель в медичних цілях набагато ефективніше інших медичних препаратів.
 
За його словами, «Конопля -" свята "рослина, для лікарів. В ході проведених досліджень протягом останніх десяти місяців, ми працювали з 143 хворими на епілепсію. У них спостерігалося зниження частоти нападів в день з 7-10 до 1-2. При цьому зафіксовано повну відсутність залежності від психоактивних складових конопель ». За словами лікаря, навіть психоактивні компоненти конопель менш небезпечні, ніж побічні дії традиційних лікарських препаратів, які пацієнти звикли приймати. Крім того, в процесі лікування коноплю не палять, а приймають перорально.
 
Лікування раку, епілепсії та інших захворювань - ось основні напрямки використання нових фармацевтичних препаратів, що виготовляються на основі конопель.
 
Grow Pharmacy - одна з перших інтернет аптек, що реалізують препарати на основі конопель - протизапальні бальзами, крема, харчова олія, і т.д. Як стверджує Валентина Палаціо Мендес, заступник директора вищевказаної "конопляної аптеки", конопляна олія допомагає людям, що страждають м'язовими болями, поганим травленням, розладами сну, мігренню або онкохворим пацієнтам після хіміотерапії.
 
Перша міжнародна виставка
 
З 22 по 25 листопада в ExpoMedeWeed пройшла виставка, на якій представляли свої досягнення в галузі використання терапевтичних конопель близько півсотні учасників. Так колумбійська лабораторія Pharmaceutical Research представила два типу екстракту з рослин конопель. Один з них виступає сировиною при виготовленні лікарських препаратів у формі таблеток або капсул, а другий використовують при виготовленні дерматологічних кремів і мазей.
 
Конопля - багатофункціональний рослина
 
Італійська компанія Biotecnica планує відкрити дочірнє підприємство в Колумбії. На виставці представники компанії в своїй експозиції відобразили найсучасніші напрямки використання конопель. Наприклад, в Італії конопля використовується в будівельній, харчовій, текстильній і косметичній промисловості, що дозволяє отримувати широкий спектр різноманітної продукції, що користується стабільно зростаючим попитом. Цими напрямками італійці планують займатися і в Колумбії, зосередившись в першу чергу на фармакологічному уживання психоактивних конопель.
 
Крім італійських коноплярів колумбійським ринком активно цікавляться представники інших розвинених коноплеводческіх країнах. Наприклад, першопрохідцем в отриманні ліцензії на вирощування конопель в Колумбії була колумбійсько-канадська лабораторія PharmaCielo - червень 2016 року.
 
Міністерство охорони здоров'я країни цілком підтримує розвиток даного перспективного ринку з метою створення робочих місць і поліпшення життя суспільства.
 
Коментар Асоціації "Українська технічна конопля"
 
Наступний значний захід в Колумбії, пов'язаний з легальним уживання психоактивних конопель в медичних цілях стане «Feria Copa Cannabica: El Copo», запланований на 27-29 травня 2017 року м Медельїн.
Автор: 
Лана Ройко
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter