Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Чому конопляну олію використовують в засобах догляду за шкірою і волоссям

01.12.2016

Конопляна олія є не тільки природним джерелом необхідних мікроелементів для пошкодженої, зневодненої або «зрілої шкіри», а й неперевершеним джерелом рослинних протеїнів і нежирних кислот, які надають красу і блиск красивому волоссю.
 
Чому саме конопляну олію застосовується в косметиці
 
Конопляна олія, що отримується в результаті холодного віджиму насіння конопель, яке багате незамінними жирними кислотами Омега-3 і Омега-6. На відміну від більшості інших продуктів, які мають занадто багато Омега-6 по відношенню до Омега-3, в конопляній олії співвідношення вищевказаних нежирних кислот в ідеальному для людського організму співвідношенні. Саме таке масло стовідсотково підходить людській шкірі.
 
Конопляна олія комбінований природний засіб, необхідний для здоров'я шкіри
 
Серед досить великого переліку рослинних олій, тільки конопляна олія ідеально підходить для лікування сухої, зрілої або збезводненої шкіри. Масло з насіння технічних конопель пом'якшує шкіру і відмінно підтримує її еластичність. Крім усього іншого, конопляна олія має властивість захищати людську шкіру від зневоднення. Нежирні кислоти, що містяться в конопляній олії, стимулюють регенерацію тканин шкіри, тобто вона володіє природними властивостями антистаріння. Проникаючи глибоко в шкіру, конопляна олія живить клітини зовнішнього покриву на рівні мембрани, не тільки доставляючи необхідні їй природні мікроелементи, а й сприяючи зміцненню капілярів кровоносної системи, що сприяє поліпшенню циркуляції крові.
 
Використання конопляної олії для поліпшення стану волосся
 
Відмінні споживчі характеристики конопляної олії роблять її ідеальним продуктом для догляду за волоссям. Завдяки наявності величезного числа мікроелементів, а також збалансованому складу нежирних амінокислот, вона покращує еластичність і обсяг волосся. Конопляна олія має властивості вирівнювання волосся, а також надає йому обсяг і блиск. Крім усього іншого антигрибкові, антимікробні властивості конопляної олії дозволяють її ефективно боротися з лупою.
Автор: 
Олександр Ігнатюк
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter