Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

6 міжнародний симпозіум конопляного будівництва

13.10.2016

Родзинкою симпозіуму стало відвідування проекту зі зведення конопляної споруди, в ході якого були продемонстровані можливості новітніх конопляних монтажних систем, а також обладнання, призначеного для нанесення або розпилення будівельних сумішей на конопляній основі на несучі поверхні.
 
З 11 по 12 жовтня в містечку Верона (Італія) Міжнародною асоціацією конопляного будівництва (International Hemp Building Association - IHBA) проведено 6-й Міжнародний симпозіум конопляного будівництва (International Hemp Building Symposium, IHBA). Родзинкою симпозіуму стало відвідування проекту зі зведення конопляної споруди, в ході якого були продемонстровані можливості новітніх конопляних монтажних систем, а також обладнання, призначеного для нанесення або розпилення будівельних сумішей на конопляній основі на несучі поверхні. На заході з доповіддю про різного роду напрацювання в застосуванні конопляних технологій в будівництві виступили:

Стів Аллін (Steve Allin) - директор IHBA, всесвітньо визнаний експерт в сфері конопляного будівництва, Ірландія - "Конопельні будівлі в Гаїті".
 
Автор двох видань книги "Будівництво з коноплею".
 

Пьер Амадіу (Pierre Amadieu), Франція - "Новітні технології по отриманню будівельних матеріалів з конопель шляхом декортикації».

 

Памела Бош (Pamela Bosch), США - «Подолання різних труднощів, пов'язаних з будівництвом будівель і споруд з конопляної сировини в США». 
 
 

Моніка Бруммер (Моніка Brümmer), Іспанія - архітектор, а також новатор в сфері конопляного будівництва - "Особливості споруди будівель і споруд з використанням конопляних інгредієнтів в середземноморському кліматі на прикладі гірського хребта на півночі Марокко". 

Ліам Донохью (Liam Donohoe), Дублінський технологічний інститут, Ірландія - «Створення будівельних блоків з конопель з використанням вапна». 

 

Джованні Дотеллі (Giovanni Dotelli), політехнічний університет Мілана, Італія - ​​«Будівельна техніка, застосовувана в ході спорудження будівель і споруд з конопляної сировини». 
 

Ралука Фернеа (Raluca Fernea), Технічний університ Клуж-Напока, Румунія - «Аналіз окремих будівельних матеріалів, виготовлених з конопляного волокна». Написана дисертаційна робота, яка стосується багатопрофільного аналізу будівельних матеріалів, виготовлених на конопляній основі.

Сергій Коваленков (Sergiy Kovalenkov), компанія Hempire (Україна) - «Будівництво в Україні купольних і традиційних будівель на основі конопляних технологій».
 
 

Ноора Норокіту (Noora Norokytö), Університет прикладних наук Турку, Фінляндія - «Будівництво конопляних будівель в Турку». Провідний спеціаліст у галузі конопляного будівництва в Фінляндії. З 2010 року під її керівництвом було здійснено кілька проектів по використанню в конопляному будівництві конопляного масла і волокна.

Анна Марія Перруччіо (Annamaria Perruccio), Італія - ​​«Костробетон в середземноморському кліматі: конопляне будівництво регіону Апулія» Представник новаторського напрямку в конопляному будівництві Італії. Спеціалізуються на змішуванні традиційної та сучасної архітектури на місцевому, міському і приватному рівнях.

Паоло Рончетті (Paolo Ronchetti), Італія - ​​«Італійські проекти конопляного будівництва».
 
 
 

Саббадіні Серджіо (Sergio Sabbadini), Італія - ​​«Нові тенденції в розвитку техніки, яка застосовується в конопляному будівництві». Здійснює консультативну та технічну допомогу приватним і державним клієнтам, в ході архітектурного проектування і дизайну будинків, що зводяться з конопляної сировини.

Оана Сукіу (Oana Suciu), Румунія - «Конопляне будівництво Румунії». 

 

 

Дхірай Шах (Dhiraj K. Shah), Непал - «Створення конопляного потенціалу в Непалі. Нові будівельні рішення і проекти реконструкції, а також утеплення будівель »Описано особливості перших будівельних проектів, в яких використовувався костробетон на основі місцевої сировини для відновлення будинків в околицях Катманду, в тому числі спорудження спеціалізованих медичних установ.

Сіссі Верспік (Sissy Verspeek), Нідерланди - «Конопельні будівельні проекти в Голландії». Незалежний консультант різних комерційних і некомерційних компаній, що спеціалізуються в області природного, а також екологічного будівництва. Секретар ради структури, що спеціалізується на зведенні будинків і споруд на основі матеріалів з невикопних джерел.

Ольвер Zaccanti (Olver Zaccanti), Італія - ​​«Використання конопляної сировини і технологій в Італії, для реконструкції будівель і відновленні споруд і будівель після руйнівних землетрусів». Будівельний дизайнер, який вперше ввів конопляну сировину в якості будівельного матеріалу в Італії.

Валеріо Цухіні (Valerio Zuchini), Італія - ​​«Машини і механізми, що застосовуються в коноплярстві, зокрема в конопляному будівництві».
 
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter