Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Spannabis 2016

14.03.2016

На виставці-ярмарку величезним попитом користувалися екологічно чисті продукти харчування з конопляного сировини. Ще одним сучасним трендом інтересу відвідувачів є товари народного споживання, виготовлені з конопляного волокна. Саме на базі цієї сировини сформовані стенди, які просувають на іспанському і європейському ринку конопляні тканини, папір, одяг і взуття.
 
Spannabis - найбільша в Європі виставка - ярмарок виробників конопляної продукції була проведена з 11 по 13 березня. Саме ця подія привертає до Іспанії десятки тисяч споживачів різних видів конопляних виробів або продуктів харчування, а також безліч відомих компаній представляють різні напрямки каннаіндустріі.
 
Відвідувачі їдуть на ярмарок не тільки з Європи, але і з Північної та Південної Америки, Азії і навіть Австралії. Як показує статистика, в проведенні заходів фестивалю брали участь представники 20 країн світу.
 
Для тих, хто зацікавлений в організації свого легального конопляного бізнесу, на фестивалі була проведена ділова конференція, на якій виступило велика кількість відомих світових експертів, які поділилися з початківцями і досвідченими підприємцями цінними порадами, що зачіпають всі нюанси конопляної індустрії, від організації культивування промислових посівів технічних конопель і до вирішення організаційних, а також юридичних питань.
 
Spannabis - практично єдиний захід, де акцентується увага посететітелей на культурній, медичній та промислової важливості конопель. На виставці-ярмарку величезним попитом користувалися екологічно чисті продукти харчування з конопляного сировини. Ще одним сучасним трендом інтересу відвідувачів є товари народного споживання, виготовлені з конопляного волокна. Саме на базі цієї сировини сформовані стенди, які просувають на іспанському і європейському ринку конопляні тканини, папір, одяг і взуття.
Ви проголосували 'так'.
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter