Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Динаміка коноплярства окремих країн світу

05.02.2016

Незважаючи на те, що в Канаді створені потужності з переробки технічних конопель «заточені» на ринок США, можливо зменшення площ посівів в Канаді у зв'язку зі збільшенням внутрішнього виробництва в США.
 
Матеріали, надані нашими колегами з Канади, Європейського Союзу та США демонструє динаміку промислових посівів технічних конопель в вищевказаних країнах, починаючи з 1998 року. Як видно з наданої діаграми, саме в 1998 році в країнах ЄС площі посівів досягали 100 тисяч акрів (понад 40 тисяч га) малонаркотіческой конопель. У той же самий час в Канаді вирощувалося близько 6 тисяч акрів (близько 2400 га) даної рослини.
 
Вперше площі промислових посівів технічної коноплі в Канаді перевершили культивовані посіви в ЄС в 2006 році. У 2010 площі посівів практично зрівнялися і в наступні роки вони в Канаді значно перевершували європейські.
 
Особливістю динаміки запропонованої діаграми є значні коливання посівних площ як в Канаді, так і в Європі протягом значних проміжків часу. Ще однією особливістю представленого зображення є поява на міжнародному конопляній ринку фермерських господарств, що спеціалізуються на культивуванні промислових посівів технічних конопель в США в 2015 році.
 
На думку окремих фахівців конопляного ринку, починаючи з 2016 року саме в США площі посівів малонаркотіческой конопель швидко зростатимуть. Не дивлячись на те, що в Канаді створені потужності з переробки технічних конопель «заточені» на ринок США, можливо зменшення площ посівів саме в цій країні в зв'язку зі збільшенням внутрішнього виробництва в США. У зв'язку з розумінням процесів, що відбуваються, а також намагаючись зменшити свої потенційні втрати, коноплярів Канади в останні кілька років активно мають намір здійснювати експансію виробленої ними продукції в Європу, Австралію, Південну Америку і Азію.
Автор: 
Олександр Ігнатюк
Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter