Логин: Пароль: ?
 
Продукты питания Ткань, одежда, обувь, постельное белье, текстиль Строительные материалы Бумага, пластик, промтовары Биотопливо Продукция для сельского хозяйства, зоотовары Косметика, средства гигиены Медицинские товары и препараты, лекарства Иное

 

 

 

 

 

 

 

Новости/Аналитика

Конопляне спагетті (відео)

10.11.2017

Технологи зосередили свої зусилля на конопляних інгредієнтах для створення різних макаронних виробів, так як рослина має величезний спектр поживних властивостей і містить в собі необхідні для людського організму залізо, магній, білки, вітаміни, а також незамінні амінокислоти. Сучасні технології переробки дозволяють зберегти природні характеристики конопляних інгредієнтів в спагетті, а це надає можливість бути присутнім на продуктовому ринку не тільки смачним, але й корисним продуктам харчування. 

Класична італійська кухня надзвичайно поширена в усьому світі в першу чергу завдяки таким стравам як піца і спагетті. Останні не тільки широко використовуються в тисячах найменуваннях страв, але і самі по собі мають кілька сотень різновидів. Кулінари Апеннінського півострова на протязі століть експериментують як з гарнірами й приправами до спагеті, так і зі складом даного макаронного вироба.

Одна з відомих продуктових компаній Італії, що спеціалізується на створенні різних видів сумішей з пшениці та конопель, намагається вивести на ринок принципово новий продукт - конопляне спагетті. Технологи фірми зуміли комбінувати пшеничне і конопляне борошно, створивши ряд надзвичайно поживних макаронних виробів.

За словами керівництва компанії, технологи зосередили свої зусилля на конопляних інгредієнтах для створення різних макаронних виробів, так як рослина має величезний спектр поживних властивостей і містить в собі необхідні для людського організму залізо, магній, білки, вітаміни, а також незамінні амінокислоти. Сучасні технології переробки дозволяють зберегти природні характеристики конопляних інгредієнтів в спагетті, а це надає можливість бути присутнім на продуктовому ринку не тільки смачним, але й корисним продуктам харчування. Крім того, коноплі надзвичайно цікаві кулінарам не тільки завдяки своїм харчовим характеристикам, а й здатністю дбайливого впливу на навколишнє середовище в ході їх вирощування та переробки.

Італійській продуктовій компанії в конопляному спагетті вдалося об'єднати інновації та традиції підходу жителів країни до використання виробів з борошна. Інновації, оскільки в ході культивування технічних конопель застосовуються всі стійкі біологічні методи, що передбачають використання поновлюваних джерел енергії для виробництва якісних продуктів харчування. Крім того, сучасні італійські методи культивування промислових посівів технічних конопель, а також різні виробничі процеси виготовлення конопляних макаронних виробів сприяють боротьбі з глобальним потеплінням.

Традиції тому, що завдяки глибокому розумінню властивостей рослини, технологи змогли привнести харчові якості конопель не тільки в конопляне спагетті, але і в інші вироби з борошна, а також створити гаму конопляних приправ. Варто відзначити, що значна кількість сучасних конопляних рецептур широко використовувалися на початку минулого століття і були знайдені в стародавніх кулінарних фоліантах.

Коментар Асоціації «Українські технічні коноплі»

Сплеск інтересу італійських кулінарів до використання конопель в різних рецептах національної кухні є наслідком бурхливого розвитку коноплярства країни, що спостерігається останні кілька років. Тож не дивно, що так само як і в інших економічно розвинених країнах, в Європі формується культура споживання конопляних інгредієнтів в якості смачних та надзвичайно корисних продуктів харчування.

Потенциал национального рынка каннабиноидных косметических препаратов
17.01.2024

В Украине потребитель готов для выведения на рынок линейки национальной профессиональной CBD косметической продукции

Объявления
Все объявления »
 
 

facebook

telegram

twitter